DIZAJNIRANJE FOTOKNJIGE

To su upozorenja da fotografije koje želite koristiti nisu dovoljno kvalitetne i da će otisak biti lošije kvalitete. Smanjujte takvu fotografiju sve dok se uskličnici više ne pojavljuju.

Korisno?

Na žalost ne možemo. Mi nemamo utjecaja na kvalitetu Vaših fotografija, a u dizajn možemo intervenirati tek neznatno, s ciljem pripreme za tisak i uvez.

Korisno?

Kliknite dvaput lijevom tipkom miša na tu fotografiju i pojavit će Vam se mogućnost da sami „izrežete“ onaj dio slike koji želite. Ako pak želite da se cijela polegnuta fotografija prikaže u uspravnom okviru, kliknite desnom tipkom miša na nju i iz izbornika odaberite tu opciju.

Korisno?

Slike naših fotoknjiga

O nama

Naša tvrtka izrađuje fotoknjige od 2012. godine. Od tada do danas, već smo nekoliko puta promijenili način izrade i kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete naših proizvoda, s ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva naših kupaca. 

Najnoviji newsletteri

Foto.digifil.net koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje..

  Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb DA.
EU Cookie Directive Module Information