NAČIN I ROK ISPORUKE, PLAĆANJE

Na našoj početnoj internetskoj stranici (sredina lijevo), imate podatak o tome, kad će Vaša narudžba biti predana na poštu ako je pošaljete taj trenutak. Općenito, možete računati da će Vaša pošiljka na Vašu adresu stići u roku 10 radnih dana od dana kada pošaljete ispravnu narudžbu, bez obzira u kojem dijelu Hrvatske se nalazite.

Korisno?

Ne. Foto.digifil.NET je internetska trgovina i nema maloprodajnu poslovnicu. Ideja ovakvog poslovanja je upravo u tome da nitko nikud ne ide, ništa ne nosi, preuzima i da se ne gubi dragocjeno vrijeme, nego da sve obavite brzo i jednostavno iz svog doma.

Korisno?

Vašu fotoknjigu ćete platiti pouzećem, kad Vam je poštar donese na adresu. Dakle, nema plaćanja unaprijed, „na neviđeno“... nego tek kad Vam proizvod stigne.

Korisno?

U tom slučaju, poštar će Vam ostaviti obavijest u sandučiću, pa ćete pošiljku moći preuzeti u svom poštanskom uredu.

Korisno?

Slike naših fotoknjiga

O nama

Naša tvrtka izrađuje fotoknjige od 2012. godine. Od tada do danas, već smo nekoliko puta promijenili način izrade i kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete naših proizvoda, s ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva naših kupaca. 

Najnoviji newsletteri

Foto.digifil.net koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje..

  Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb DA.
EU Cookie Directive Module Information