PITANJE SVIH PITANJA - KOD ("BROJ") NARUDŽBE

Kod narudžbe je 8-znamenkasta oznaka (kombinacija brojeva i slova - kao npr. 9KL987UJ), koju program Digifil AlbumMaker PRO dodijeljuje svakoj novoj narudžbi. Po kodu narudžbe u svakom trenutku možemo znati što se događa s narudžbom, u kojoj je fazi i da li je sve u redu. Bez koda narudžbe ne možemo odgovoriti na upite korisnika vezano uz status pojedine narudžbe. Ispišite narudžbenicu, ili zapišite negdje kod svoje narudžbe, za slučaj da imate bilo kakvo pitanje vezano uz tu narudžbu.

Korisno?

On se nalazi pored naziva Vašeg albuma u programu, u gornjem lijevom kutu ekrana. Također, on se nalazi i na narudžbenici koju Vam program generira nakon što pošaljete narudžbu putem interneta na naš server.

Korisno?

Slike naših fotoknjiga

O nama

Naša tvrtka izrađuje fotoknjige od 2012. godine. Od tada do danas, već smo nekoliko puta promijenili način izrade i kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete naših proizvoda, s ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva naših kupaca. 

Najnoviji newsletteri

Foto.digifil.net koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje..

  Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb DA.
EU Cookie Directive Module Information