PREUZIMANJE I INSTALACIJA PROGRAMA

Vaš internet preglednik je podešen da blokira "pop-up prozore", pa preuzimanje ne može započeti automatski. Kopirajte donji link u Vaš preglednik i preuzimanje bi trebalo početi:

www.foto.digifil.net/images/Digifil.net_AlbumMakerPRO_setup.exe

Ukoliko to ne bi riješilo Vaš problem, kontaktirajte nas na info@digifil.net .

Korisno?

Pokušajte najprije ovo:

- s internetskih stranica Microsofta prenesite i instalirajte »Microsoft.Net Framework 3,5«. Link je:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=25150

Ako to ne bi riješilo problem, pokušajte onda sljedeće:

- uđite u Control panel i na »Add/remove programs« (»Dodaj/ukloni programe«) deinstalirajte sve što počinje sa Microsoft.Net Framework.

- restartajte računalo

- ponovno instalirajte Microsoft.Net Framework 3.5 s gornjeg linka.

- još jednom restartajte računalo i nakon toga bi moralo raditi

Korisno?

Poslodavci često postave zaštitu na poslovna računala, kako zbog zaštite svojih podataka, tako i da spriječe korištenje poslovnih računala u privatne svrhe. Kontaktirajte svog informatičara (admina), ili pokušajte preuzeti program na svom privatnom računalu.

Korisno?

Program ima nešto manje od 150 MB. Ukoliko Vam je to previše obzirom na tarifu koju koristite, poslat ćemo Vam program na CD-u besplatno na Vašu adresu. Kontaktirajte nas na info@digifil.net za detalje.

Korisno?

Slike naših fotoknjiga

O nama

Naša tvrtka izrađuje fotoknjige od 2012. godine. Od tada do danas, već smo nekoliko puta promijenili način izrade i kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete naših proizvoda, s ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva naših kupaca. 

Najnoviji newsletteri

Foto.digifil.net koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje..

  Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb DA.
EU Cookie Directive Module Information