SLANJE NARUDŽBE INTERNETOM

Ne. Šaljete „upload“ direktno iz programa. Odaberite u izborniku gore desno opciju „Narudžba“ i slijedite upute korak po korak. Vrlo je jednostavno.

Korisno?

Možete napraviti sljedeće: u 4. koraku narudžbe odaberite „Sam ću donijeti narudžbu“. Tako će Vam program snimiti narudžbu na Vaš hard disk i to u vidu jedne „.zip datoteke“, čiji naziv će sadržavati oznaku Vaše narudžbe.

Tu „.zip datoteku“ nam možete poslati jumbo mailom (npr. https://jumbo.iskon.hr//index ). I to je to.

Korisno?

Pokušajte najprije napraviti kako je opisano u točki 4.2. Ukoliko ne uspijete, kontaktirajte nas, pa ćemo se dogovoriti.

Korisno?

Ukoliko Vam program nije javio nikakvu grešku, sve je u redu. Kad kolega u tiskari preuzme narudžbu sa servera, pregleda i verificira je, dobit ćete e-mail poruku sa svim detaljima vezano uz izradu i isporuku. Ukoliko ipak želite biti sigurni da je narudžba stigla na server, pošaljite upit e-mailom na adresu info@digifil.net i navedite kod narudžbe (8-znamenkasta oznaka - vidi odgovore pod 0.1 i 0.2.), pa ćemo Vam javiti status Vaše narudžbe.

Korisno?

Slike naših fotoknjiga

O nama

Naša tvrtka izrađuje fotoknjige od 2012. godine. Od tada do danas, već smo nekoliko puta promijenili način izrade i kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete naših proizvoda, s ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva naših kupaca. 

Najnoviji newsletteri

Foto.digifil.net koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje..

  Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb DA.
EU Cookie Directive Module Information