Dry Lab | Epson SureLab D3000

Foto123.si Epson SureLabD3000Epson SureLab D3000 (DryLab tehnologija)

EPSON SureLab D3000 je izrađen pomoću nove tehnologije suhih laboratorija. Pri tiskanju fotografija ovim strojem, ne koriste se kemikalije, što ovu tehnologiju čini ekološki prihvatljivom. Kvaliteta tiska i brzina, njegove su osnovne prednosti, a po mnogim stručnim mišljenjima, zbog većeg raspona boja, ovako otisnute fotografije klasa su za sebe i na višoj su razini u odnosu na fotografije otisnute drugim tehnologijama digitalnog tiska.

Fotografije imaju, zbog posebnog zaštitnog premaza, veću postojanost i prilikom dodirivanja ne ostaju otisci prstiju na njima. To posebno dolazi do izražaja kod fotografija otisnutih na gloss papiru, koji koristimo za izradu naših PREMIUM fotoknjiga, pa čak niti prilikom učestalog prelistavanja tih fotoknjiga, na stranicama ne ostaju otisci prstiju.

Maksimalna dimenzija fotografije, koju je moguće izraditi na ovom stroju, je 122x30,5 cm.
Kvaliteta tiska je 1400x1400 dpi.

 

IspisE-mail

Epson SureLab D3000 video

Slike naših fotoknjiga

O nama

Naša tvrtka izrađuje fotoknjige od 2012. godine. Od tada do danas, već smo nekoliko puta promijenili način izrade i kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete naših proizvoda, s ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva naših kupaca. 

Najnoviji newsletteri

Foto.digifil.net koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje..

  Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb DA.
EU Cookie Directive Module Information