Tijek proizvodnje i rokovi isporuke

Fotoproizvodi su dio našeg asortimana, koji u pravilu proizvodimo jednom do dvaput tjedno. Iznimke su praznici i kolektivni godišnji odmori, o kojima ćemo pravovremeno objaviti informaciju na našim stranicama.

Okvirna dinamika proizvodnje u narednom razdoblju je:
Narudžbe koje zaprimimo zaključno do utorka u 7:00 sati ujutro, bit će izrađene i predane na poštu u petak isti tjedan.

Narudžbe koje zaprimimo zaključno do petka u 7:00 sati ujutro, bit će izrađene i predane na poštu u srijedu naredni tjedan

*Napomena: Ovo su informativni rokovi i vrijede za narudžbe izvršene u FOTO.Digifil.net internetskoj trgovini. Za narudžbe izvršene putem naših partnera ili posrednika, vrijede uvjeti i rokovi koji su objavljeni na njihovim stranicama. O točnom roku isporuke bit ćete obaviješteni e-mailom, nakon što Vaša narudžba krene u obradu.

IspisE-mail

Slike naših fotoknjiga

O nama

Naša tvrtka izrađuje fotoknjige od 2012. godine. Od tada do danas, već smo nekoliko puta promijenili način izrade i kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete naših proizvoda, s ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva naših kupaca. 

Najnoviji newsletteri

Foto.digifil.net koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje..

  Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb DA.
EU Cookie Directive Module Information