OPĆI UVJETI POSLOVANJA ZA INTERNETSKU TRGOVINU

»FOTO.DIGIFIL.net.«

Opće odredbe

Čl.1.

Vlasnik internetske trgovine za prodaju tiskovina »FOTO DIGIFIL.net« i ugovorna strana u poslovnom odnosu s Naručiteljem je Belteh usluge d.o.o., sjedište: Ivekovićeve stube 9, 10000 Zagreb, OIB: 10995498958 (u daljnjem tekstu Belteh usluge).

Upotrebom internetske trgovine »FOTO DIGIFIL.net«, korisnici prihvaćaju sve uvjete navedene u daljnjem tekstu. Belteh usluge će nastojati objavljivati samo točne i vjerodostojne informacije. Belteh usluge zadržavaju pravo izmjene sadržaja na internetskim stranicama bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost za moguće posljedice tih promjena.

Ugovorni odnos između Naručitelja i Belteh usluga nastaje trenutkom primitka Naručiteljeve narudžbe od strane Belteh usluga. Naručitelj može Belteh uslugama dostaviti narudžbu korištenjem programa »DIGIFIL AlbumMaker PRO«, elektronskom poštom, telefaks porukom, poštom ili osobno.

Proizvodi

Čl.2.

 Nazivi proizvoda koji se nude i opis njihovih glavnih svojstava nalaze se na internetskim stranicama www.foto.digifil.net.

 Cijene

Čl.3.

Sve cijene proizvoda u internetskoj trgovini izražene su u kunama s uključenim PDV-om. Svi naplatni poslovi vršit će se u kunskoj valuti. Navedene cijene u internetskoj trgovini vrijede isključivo za narudžbe preko Interneta. Cijene vrijede do objave novog cjenika u internetskoj trgovini »FOTO DIGIFIL.net«.

Cijena proizvoda uvećava se za troškove dostave. Troškovi dostave s uključenim PDV-om iskazani su na cjeniku.

Način plaćanja

Čl.4.

Moguća su dva načina plaćanja:

1. Plaćanje po pouzeću

Plaćanje po pouzeću moguće je samo na prostoru Republike Hrvatske. Iznos narudžbe, uvećan za troškove dostave, Naručitelj plaća službeniku Hrvatske pošte d.d. prilikom preuzimanja robe.

2. Plaćanje po predračunu

U slučaju plaćanja po predračunu, po poslanoj narudžbi primit ćete e-mail poruku s priloženim predračunom.  Po primitku Vaše uplate, isporučit ćemo Vam proizvod poštom ili na drugi dogovoreni način.

Dostava

Čl.5.

Ukoliko nije drugačije dogovoreno, dostavu na području Republike Hrvatske vrši Hrvatska pošta d.d. Dostava se u pravilu vrši u prijepodnevnim satima. Ako ste tada odsutni, službenik Hrvatske pošte d.d. ostavit će vam obavijest s kojom možete paket kasnije preuzeti na pošti.

Rok isporuke proizvoda

Čl.6.

Isporukom proizvoda smatra se trenutak primitka pošiljke od strane kupca.

Belteh usluge se obvezuju pošiljku predati Hrvatskoj pošti d.d. odmah po dovršetku procesa izrade proizvoda koji je predmet narudžbe, a najkasnije 14 dana od dana primitka narudžbe. Rok isporuke ovisi o Hrvatskoj pošti d.d., na što Belteh usluge nemaju utjecaja.

U slučaju da tiskovine zbog više sile (izvanrednih okolnosti, tehničkih poteškoća kao što je kvar stroja i sl.) u navedenom roku nije moguće izraditi, kupac će biti obavješten o problemu i time se rok izrade produžuje do popravka kvara.

Reklamacije

Čl.7.

Reklamacija je moguća samo ukoliko se radi o vanjskim oštećenjima proizvoda. Za greške u oblikovanju od strane kupca (npr. pravopisne pogreške, korištenje fotografija loše kvalitete, izbor boje podloge i sl.), Belteh usluge ne odgovaraju.

Naručitelj je dužan vanjska oštećenja proizvoda reklamirati odmah po isporuci, a najkasnije u roku tri dana od dana isporuke. Kasnije reklamacije neće se uvažavati.

Reklamacija se može poslati poštom na adresu Belteh usluge d.o.o., Ivekovićeve stube 9, 10000 Zagreb, zatim elektronskom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili telefaksom na broj 01 / 4921 886.

Belteh usluge se obvezuju dati pisani odgovor na reklamaciju u roku tri dana od primitka iste. U slučaju prihvaćanja reklamacije, Belteh usluge mogu o svom trošku tražiti od Naručitelja povrat proizvoda, o čemu će uputiti Naručitelja u odgovoru na reklamaciju.

Belteh usluge se obvezuju Naručitelju isporučiti ispravan proizvod u roku ne dužem od 14 dana od dana prihvaćanja reklamacije.

Odustajanje od kupnje

Čl.7.

Naručitelj ne može odustati od kupnje, nakon primitka njegove narudžbe od strane Belteh usluga, budući se radi o proizvodu izrađenom isključivo za Naručitelja i na temelju njegove specifikacije.

Iznimno, Belteh usluge mogu odobriti Naručitelju odustajanje od kupnje, ukoliko proces izrade proizvoda još nije započeo, što Naručitelj može provjeriti telefonskim upitom na broj 01 / 8891 192, ili upitom slanjem elektroničke pošte na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zaštita osobnih podataka

Čl.8.

Kupac prihvaćanjem općih uvjeta dopušta Belteh uslugama prikupljanje i upotrebu pridobivenih osobnih podataka. Prikupljeni osobni podaci upotrebljavaju se isključivo za potrebe kupovine u internet trgovini »FOTO DIGIFIL.net«. Belteh usluge se obvezuju da prikupljene podatke neće posredovati trećim osobama.