Besplatno i bez ikakve obaveze preuzmite i instalirajte jednostavan i profesionalan program za oblikovanje fotoknjiga i fotokalendara !

Program je na hrvatskom jeziku, početnicima jednostavan za upotrebu, a profesionalcima dovoljno izazovan. Program Vam omogućuje oblikovanje fotoknjiga i fotokalendara bez ograničenja. Program radi samo u Windows operativnim sistemima!

Uputstvo za instalaciju i rad s programom možete preuzeti OVDJE

Program je predviđen za slobodno korištenje i potpuno je funkcionalan. Preuzmite i instalirajte ga odmah i započnite s oblikovanjem vlastite fotoknjige ili fotokalendara. Izrada je vrlo jednostavna. Kad završite, klikom miša svoje djelo pošaljite nama, a mi ćemo ga otisnuti, uvezati te poslati Vama na željenu adresu.

Kliknite ovdje za PREUZIMANJE PROGRAMA.
 

UPOZORENJE!
Nakon što iz programa pošaljete narudžbu, program će Vam samo potvrditi predaju narudžbe, a e-mail s potvrdom ispravnosti narudžbe i podacima o terminima isporuke primit ćete kad Vaša narudžba krene u obradu!
Po završetku slanja narudžbe, program će Vam ispisati poruku, da je narudžba uspješno predana, što znači da je prijenos podataka bio uspješan i da ćete prilikom obrade Vaše narudžbe primiti e-mail s potvrdom iste i podacima vezanim uz isporuku.
Na našoj naslovnoj stranici uvijek su raspoloživi podaci o dinamici proizvodnje i isporuke u narednom razdoblju.

Slike naših fotoknjiga

O nama

Naša tvrtka izrađuje fotoknjige od 2012. godine. Od tada do danas, već smo nekoliko puta promijenili način izrade i kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete naših proizvoda, s ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva naših kupaca. 

Najnoviji newsletteri

Foto.digifil.net koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje..

  Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb DA.
EU Cookie Directive Module Information