Vrste fotoknjiga

PRO serija fotoknjiga (tvrde personalizirane korice)

Po mišljenju mnogih naših korisnika, PRO serija nudi najbolji omjer cijene i kvalitete.

Vrsta tiska: Visokorezolucijski digitalni laserski ispis Xerox 1000
Vrsta papira: 160g Digi Color (Certifikat EU EcoLabel), a za fotoknjige s više od 70 str. koristimo 120g papir. Papir ima i certifikat, koji jamči postojanost i nakon 200 godina.
Korice: Kaširana knjigoveška ljepenka 2,2mm s plastifikacijom za dodatnu zaštitu
EcoLabel   200let Fotodigifil pro
 
ProSerija2ProSerija1

Prednosti: U ove fotoknjige možemo uvezati između 20 i 130 stranica. Korice fotoknjige možete dizajnirati sami, s prednje i stražnje strane, a u hrbat knjige možete postaviti natpis. Zbog načina uveza, kojeg prakticiramo, jamčimo Vam, da pojedine stranice neće ispadati iz fotoknjige čak ni pri neopreznom postupanju s njom.

Mane: Uvez zauzima dio površine lijeve i desne stranice (kad je fotoknjiga otvorena). To znači, da prilikom dizajniranja ne možemo postaviti u sredinu knjige tekst, koji bi prelazio preko obiju stranica. Moguće je postaviti fotografiju na način da prelazi preko obiju stranica, ali moramo paziti da na samoj sredini ne bude nečije lice, ili koji drugi važan segment na fotografiji. Zbog načina uveza, minimalan broj stranica kod ovih fotoknjiga je 20.

   
       
Fotoknjiga A4 Panorama PRO
(Polegnuta orijentacija) 
Fotoknjiga A4 Portret PRO
(Uspravna orijentacija)
Fotoknjiga 20x20cm PRO  Fotoknjiga 30x30cm PRO
 A4panoramapro A4portretpro  20x20PRO  30x30PRO

KLASIK serija fotoknjiga (tvrde platnene korice)

200letEcoLabelVrsta tiska: Visokorezolucijski digitalni laserski ispis Xerox 1000
Vrsta papira: 160g Digi Color (Certifikat EU EcoLabel), a za fotoknjige s više od 70 str. koristimo 120g papir. Papir ima i certifikat, koji jamči postojanost i nakon 200 godina

Korice: Kaširana knjigoveška ljepenka 2,2mm s umjetnom kožom ili knjigoveškim platnom

 Fotodigifil klasik
 
KlasikSerija1KlasikSerija2Prednosti:  U ove fotoknjige možemo uvezati između 20 i 130 stranica. Zbog načina uveza, kojeg prakticiramo, jamčimo Vam, da pojedine stranice neće ispadati iz fotoknjige čak ni pri neopreznom postupanju s njom.

Mane: Korica je jednobojna i nije je moguće personalizirati (osim prozora, koji je moguće izrezati na modelu A4 Klasik Panorama). Uvez zauzima dio površine lijeve i desne stranice (kad je fotoknjiga otvorena). To znači, da prilikom dizajniranja ne možemo postaviti u sredinu knjige tekst, koji bi prelazio preko obiju stranica. Moguće je postaviti fotografiju na način da prelazi preko obiju stranica, ali moramo paziti da na samoj sredini ne bude nečije lice, ili koji drugi važan segment na fotografiji. Zbog načina uveza, minimalan broj stranica kod ovih fotoknjiga je 20.
     
 Fotoknjiga A4 Panorama KLASIK
(Polegnuta orijentacija)
 Fotoknjiga A4 Portret KLASIK
(Uspravna orijentacija)
 Fotoknjiga 30x30cm KLASIK
 A4panorama  A4portret  30x30Klasik

SOFT serija fotoknjiga (meke korice)

SOFT serija je zbog načina uveza i niže cijene prihvatljiva i za veće količine. Za količine od 10 primjeraka i više, kontaktirajte nas i pripremit ćemo Vam posebnu ponudu.

Vrsta tiska: Visokorezolucijski digitalni laserski ispis Xerox 1000
Vrsta papira: 160g Digi Color (Certifikat EU EcoLabel), a za fotoknjige s više od 70 str. koristimo 120g papir. Papir ima i certifikat, koji jamči postojanost i nakon 200 godina
Platnica: 250g premazni papir s plastifikacijom za dodatnu zaštitu
EcoLabel   200let Fotodigifil soft
 
SOFTserija2SOFTserija1Prednosti:  U ove fotoknjige možemo uvezati između 32 i 200 stranica. Korice fotoknjige možete dizajnirati sami, s prednje i stražnje strane,

Mane:  Uvez zauzima dio površine lijeve i desne stranice (kad je fotoknjiga otvorena). To znači, da prilikom dizajniranja ne možemo postaviti u sredinu knjige tekst, koji bi prelazio preko obiju stranica. Moguće je postaviti fotografiju na način da prelazi preko obiju stranica, ali moramo paziti da na samoj sredini ne bude nečije lice, ili koji drugi važan segment na fotografiji. Zbog načina uveza, minimalan broj stranica kod ovih fotoknjiga je 32.
   
       
Fotoknjiga 15x15cm SOFT  Fotoknjiga 21x21cm SOFT Fotoknjiga A4 portret SOFT
(Uspravna orijentacija)
 Fotoknjiga FB A5 panorama SOFT
(Polegnuta orijentacija)
 Brosura15x15 Brosura21x21  BrošuraA4 brosura21x15net

PREMIUM serija fotoknjiga (sve tvrde stranice, fotopapir, LayFlat uvez, DryLab tisak)

Temeljem prvih reakcija naših kupaca i povratnih informacija s tržišta, možemo slobodno reći da su naše nove PREMIUM fotoknjige lider na hrvatskom tržištu u svojoj klasi, ponajprije zbog vrhunskog digitalnog tiska DryLab tehnologijom, a i zbog povoljnog omjera kvalitete i cijene.


Vrsta tiska: DryLab tehnologija
Vrsta papira: 250g Gloss ili Luster fotopapir
Platnica: Kaširana knjigoveška ljepenka z dodanom pjenom 3+3mm i plastifikacijom za dodatnu zaštitu

    Fotodigifil premium
 
PremiumSerija2PremiumSerija1Prednosti: LayFlat metoda uveza tvrdih stranica nam omogućuje postavljanje fotografije preko obiju stranica otvorene fotoknjige ("duplerica"), bez da uvez prekrije dio fotografije ili teksta. Korice fotoknjige možete dizajnirati sami, s prednje i stražnje strane, a u hrbat knjige možete postaviti natpis. Zbog načina uveza, kojeg prakticiramo, jamčimo Vam, da pojedine stranice neće ispadati iz fotoknjige čak ni pri neopreznom postupanju s njom.

Mane: Broj stranica, radi debljine pojedinog lista, može biti u manjem rasponu i to od 10 do najviše 70 stranica. Zbog složenijeg postupka rok izrade je nešto duži.

   
       
Fotoknjiga 30x20cm PREMIUM
(Polegnuta orijentacija) 
Fotoknjiga A4 Portret PREMIUM
(Uspravna orijentacija)
Fotoknjiga 30x30cm PREMIUM  Fotoknjiga 40x30cm PREMIUM
(Polegnuta orijentacija)
Fotografije v pripravi Fotografije v pripravi  Fotografije v pripravi  Fotografije v pripravi

PLUS serija fotoknjiga (sve stranice tvrde, LayFlat uvez, Xerox tisak)

Vrsta tiska: Visokorezolucijski digitalni laserski ispis Xerox
Vrsta papira: 250g premazni SILK papir
Korice: Kaširana knjigoveška ljepenka 2,2mm i s plastifikacijom za dodatnu zaštitu

    Fotodigifil proplus
 
PremiumSerija2PremiumSerija1Prednosti:  LayFlat metoda uveza tvrdih stranica nam omogućuje postavljanje fotografije preko obiju stranica otvorene fotoknjige ("duplerica"), bez da uvez prekrije dio fotografije ili teksta. Korice fotoknjige možete dizajnirati sami, s prednje i stražnje strane, a u hrbat knjige možete postaviti natpis. Zbog načina uveza, kojeg prakticiramo, jamčimo Vam, da pojedine stranice neće ispadati iz fotoknjige čak ni pri neopreznom postupanju s njom.

Mane: Broj stranica, radi debljine pojedinog lista, može biti u manjem rasponu i to od 10 do najviše 60 stranica. Zbog složenijeg postupka rok izrade je nešto duži.

   
       
Fotoknjiga FD PLUS 20x20cm Fotoknjiga FD PLUS A4 Portret
(Uspravna orijentacija)
 Fotoknjiga FD PLUS 30x30cm Fotoknjiga FD PLUS A4 Panorama
(Polegnuta orijentacija)
Foto123 proplus2 280x177 Foto123 proplus4 280x177 Foto123 proplus3 280x177 Foto123 proplus 280x177
 
 

IspisE-mail

Slike naših fotoknjiga

O nama

Naša tvrtka izrađuje fotoknjige od 2012. godine. Od tada do danas, već smo nekoliko puta promijenili način izrade i kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete naših proizvoda, s ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva naših kupaca. 

Najnoviji newsletteri

Foto.digifil.net koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima saznajte ovdje..

  Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb DA.
EU Cookie Directive Module Information