KALENDARI

Personalizirani kalendari s Vašim fotografijama

Premjestite svoje omiljene fotografije sa Vaših računala i pametnih telefona u jedinstven kalendar, po Vašoj mjeri. Odaberite odgovarajući model i predložak kalendara i popunite ga fotografijama. Takav personalizirani foto kalendar će Vas tijekom svih 365 dana u godini podsjećati na vesele trenutke. Možete ga namijeniti za svoju obitelj, ili za poklon dragoj osobi. Također, personalizirani foto kalendar može biti jedinstven poslovni dar za Vaše kupce i poslovne partnere.
Pripremili smo Vam predloške kalendara za više godina unaprijed. Vi samo trebate izabrati godinu, početni mjesec i državu čije praznike želite imati obilježene u kalendaru te nakon toga jednostavno posložiti svoje fotografije i kalendar je spreman za izradu!

Preporučamo Vam, da za oblikovanje svog foto kalendara koristite našu online platformu na stranici formaprint.eu, gdje smo za Vas pripremili velik broj modela i velik izbor grafičkih predložaka za kalendare. Iz izbornika niže odaberite željeni model kalendara i klikom miša na odabrani model bit ćete preusmjereni na online platformu za obilkovanje.

Foto kalendare, naravno, možete i nadalje oblikovati pomoću našeg programa Digifil AlbumMaker PRO, kojeg možete besplatno preuzeti s naših stranica. U programu imate na raspolaganju predloške za 2021. godinu, kao što je to bilo i ranijih godina.
Zidni kalendari sa spiralom i kukicom za vješanje
Zidni kalendari sa spiralom i kukicom za vješanje

13 listni personalizirani kalendar s vašim fotografijama.
Spiralni uvez s kukicom za vješanje.
AKCIJA do -50 %
 

Stolni kalendari sa spiralom
Stolni kalendari sa spiralom
13 listni personalizirani stolni kalendar s Vašim fotografijama. Uvez je spiralni s podloškom za postavljanje na stol.
AKCIJA do -50 %
Džepni kalendari
Džepni kalendari

Dimenzije ovog kalendarčića s Vašim fotografijama prilagođene su tako, da on bez problema stane u Vaš džep, torbicu ili novčanik.

Oblikovanje i naručivanje samo na formaprint.eu!

Dupli zidni kalendari sa spiralom na sredini
Dupli zidni kalendari sa spiralom na sredini

13 listni personalizirani kalendar s Vašim fotografijama. Spiralno uvezani listovi su tiskani obostrano, uvez je na sredini, a za vješanje postoji rupica s gornje strane.
AKCIJA do -50 %

Jednolistni zidni kalendari
Jednolistni zidni kalendari

Jednolistni kalendar s Vašim fotografijama, otisnut na 350g premazanom kartonu. Na vrhu ima rupicu za vješanje na zid.

Oblikovanje i naručivanje samo na formaprint.eu!

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved