DUPLI ZIDNI KALENDARI spiralno uvezani

Dupli zidni kalendari sa spiralom na sredini

Foto kalendar ima 26 stranica s Vašim fotografijama, a na zid ga vješate rastvorenog.
Tiskani su 
na našim modernim Xerox strojevima za digitalni tisak, koji su posebno prilagođeni za visokokvalitetan digitalni tisak fotografija. Omogućuju iznimnu kvalitetu otiska slike u rezoluciji 2400 x 2400 dpi, što daje oštrinu, zasićenost i postojanost boja.
Vrsta papira: 250g PREMAZANI papir za format A3, a 300g PREMAZANI papir za formatuA2 (s certifikatom EU EcoLabel)
Uvez: Spiralni uvez na sredini in rupica za vješanje
Pripremili smo Vam predloške kalendara za više godina unaprijed. Vi samo trebate izabrati godinu, početni mjesec i državu čije praznike želite imati obilježene u kalendaru te nakon toga jednostavno posložiti svoje fotografije i kalendar je spreman za izradu!

Preporučamo Vam, da za oblikovanje svog foto kalendara koristite našu online platformu na stranici formaprint.eu, gdje smo za Vas pripremili velik broj modela i velik izbor grafičkih predložaka za kalendare. Iz izbornika niže odaberite željeni model kalendara i klikom miša na odabrani model bit ćete preusmjereni na online platformu za obilkovanje.

Foto kalendare, naravno, možete i nadalje oblikovati pomoću našeg programa Digifil AlbumMaker PRO, kojeg možete besplatno preuzeti s naših stranica. U programu imate na raspolaganju predloške za 2021. godinu, kao što je to bilo i ranijih godina.

Akcijska cijena spiralno uvezanih kalendara

1 kom - 40% popusta
od 2 do 4 kom - 45% popusta
od 5 do 9 kom - 50% popusta
više od 10 kom - posebne cijene - provjerite cjenik u našem online kalkulatoru.

U U našem programu Digifil AlbumMaker PRO, za ostvarivanje popusta potrebno je prilikom slanja narudžbe unijeti kod za popust: KALENDAR2021.
Ukoliko foto knjigu oblikujete i naručujete online, putem naše stranice formaprint.eu. nije potrebno unositi kod za popust, jer će popust biti obračunan automatski.

Zidni kalendar - otvoreni format A3

Zidni kalendar - otvoreni format A3

Dimenzije: 2 x A4, otv. format A3, 29,7 x 42cm
Redovna MPC (s PDV-om) = 133,33 kn/kom
AKCIJSKE MALOPRODAJNE CIJENE (MPC):
za 1 kom = 80,00 kn
2-5 kom = 73,34 kn/kom
5-9 kom = 66,66 kn/kom
Veće količine: već od 26,54 kn/kom
Zidni kalendar - otvoreni format A2

Zidni kalendar - otvoreni format A2

Dimenzije: 2 x A3, otv. format A2, 42 x 59,4cm
Redovna MPC (s PDV-om) = 157,00 kn/kom
AKCIJSKE MALOPRODAJNE CIJENE (MPC):
za 1 kom = 94,20 kn
2-5 kom = 86,35 kn/kom
5-9 kom = 78,50 kn/kom
Veće količine: već od 42,30 kn/kom

Kalendar dimenzija 30x45 cm u otvorenom formatu možete oblikovati i pomoću našeg besplatnog programa Digifil AlbumMaker PRO, kojeg možete preuzeti na svoje računalo klikom na ovu poveznicu.

(Cijena kalendara u otvorenom formatu 30x45cm jednaka je cijeni kalendara u otvorenom formatu A3).

Na internetskim stranicama www.foto.digifil.net, navedene su samo one vrste kalendara, za koje smo Vam pripremili širok izbor grafičnih predložaka za samostalno oblikovanje.

Ukoliko već imate spremnu pdf grafičku pripremu za tisak kalendara, na našoj online platformi formaprint.eu naći ćete velik izbor formata, gdje pri količinama od 10+ komada, možete birati kalendare u rasponu od 6 do 13 listova, različite vrste papira i boju spirale.

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved