STOLNI KALENDARI spiralno uvezani

Stolni kalendari sa spiralom

13 listni stolni foto kalendar.
Tiskani su 
na našim modernim Xerox strojevima za digitalni tisak, koji su posebno prilagođeni za visokokvalitetan digitalni tisak fotografija. Omogućuju iznimu kvalitetu otiska slike u rezoluciji 2400 x 2400 dpi, što joj daje oštrinu, zasićenost i postojanost boja..
Vrsta papira: 150g PREMAZANI papir (s certifikatom EU EcoLabel)
Uvez: Spiralni uvez s podloškom
Pripremili smo Vam predloške kalendara za više godina unaprijed. Vi samo trebate izabrati godinu, početni mjesec i državu čije praznike želite imati obilježene u kalendaru te nakon toga jednostavno posložiti svoje fotografije i kalendar je spreman za izradu!

Za oblikovanje stolnog foto kalendara potrebno je koristiti našu online platformu na stranici formaprint.eu, gdje smo za Vas pripremili velik broj modela i velik izbor grafičkih predložaka za kalendare. Iz izbornika niže odaberite željeni model kalendara i klikom miša na odabrani model bit ćete preusmjereni na online platformu za obilkovanje.

Zidne foto kalendare, naravno, možete i nadalje oblikovati pomoću našeg programa Digifil AlbumMaker PRO, kojeg možete besplatno preuzeti s naših stranica. U programu imate na raspolaganju predloške za 2021. godinu, kao što je to bilo i ranijih godina.

Akcijska cijena spiralno uvezanih kalendara

1 kom - 40% popusta
od 2 do 4 kom - 45% popusta
od 5 do 9 kom - 50% popusta
više od 10 kom - posebne cijene - provjerite cjenik u našem online kalkulatoru.

U U našem programu Digifil AlbumMaker PRO, za ostvarivanje popusta potrebno je prilikom slanja narudžbe unijeti kod za popust: KALENDAR2021.
Ukoliko foto knjigu oblikujete i naručujete online, putem naše stranice formaprint.eu. nije potrebno unositi kod za popust, jer će popust biti obračunan automatski.

Stolni foto kalendar

Stolni foto kalendar

Dimenzije: 21 x 14,5 cm
Redovna MPC (s PDV-om) = 133,33 kn/kom
AKCIJSKE MALOPRODAJNE CIJENE (MPC):
za 1 kom = 80,00 kn
2-5 kom = 73,34 kn/kom
5-9 kom = 66,66 kn/kom
Veće količine: već od 12,35 kn/kom

Ukoliko već imate spremnu pdf grafičku pripremu za tisak kalendara, na našoj online platformi formaprint.eu naći ćete velik izbor formata, gdje pri količinama od 10+ komada, možete birati kalendare u rasponu od 6 do 13 listova, različite vrste papira i boju spirale.

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved