Preuzimanje programa

preuzimanje besplatnog programa

Image
Image

Vaši podaci o preuzimanju našeg besplatnog programa

Program je besplatan i nemate nikakvih obaveza prema nama. Predlažemo Vam, da ispunite sljedeća dva polja, kako bismo Vas mogli obavijestiti o novim verzijama programa, ili novoj prodajnoj akciji.

Vaše ime
Vaša e-mail adresa

Besplatno i bez ikakve obaveze preuzmite i instalirajte jednostavan i profesionalan program za oblikovanje fotoknjiga i fotokalendara !

Program je na hrvatskom jeziku, početnicima jednostavan za upotrebu, a profesionalcima dovoljno izazovan. Program Vam omogućuje oblikovanje fotoknjiga i fotokalendara bez ograničenja. Program radi samo u Windows operativnim sistemima!

Program je predviđen za slobodno korištenje i potpuno je funkcionalan. Preuzmite i instalirajte ga odmah i započnite s oblikovanjem vlastite fotoknjige ili fotokalendara. Izrada je vrlo jednostavna. Kad završite, klikom miša svoje djelo pošaljite nama, a mi ćemo ga otisnuti, uvezati te poslati Vama na željenu adresu.

Nemate računalo s Windows operativnim sustavom? Nema problema!

Naš program Digifil AlbumMaker PRO funkcionira na način, da ga preuzmete i instalirate na Vaše računalo te foto knjige oblikujete lokalno - na svom računalu.

Na žalost, program radi samo na računalima s Windows operativnim sustavima. Svima koji nemaju mogućnosti rada na takvim računalima, predlažemo da koriste našu online platformu za oblikovanje foto knjiga. Platformi se može pristupiti s bilo kojeg uređaja - računala sa MAC sustavima, pametnih telefona i tableta s Apple ili Android sustavima. Naravno, možete je koristiti i sa računala s Windows sustavima, ako Vam tako odgovara.
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved